Administratieve diensten

Belastingaangifte

Al jarenlang verzorgt Mens-wens belastingaangiftes voor particulieren en eenmanszaken. Heeft u moeite met het invullen van de belastingaangifte of is het iets wat niet bij je past en daarom graag uit handen geeft? Dan bent u bij Mens-wens aan het juiste adres!

Tegenwoordig gaat de belastingaangifte digitaal. Dat betekent dat het al deels voor je is ingevuld. Om zeker te weten dat alle aftrekposten worden meegenomen en je zo weinig mogelijk belasting betaalt is het fijn om hulp hierbij te ontvangen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar!

U krijgt van ons een checklist met de gegevens die we nodig hebben om de aangifte goed te kunnen verzorgen. Vanaf 1 maart kan de belastingaangifte ingediend worden. Wanneer deze voor 1 april is ingediend, krijgt u voor 1 juli een bericht van de Belastingdienst. Wanneer u na 1 april aangifte doet streeft de Belastingdienst om u binnen 3 maanden na aangifte een bericht te sturen.

Boekhouden eenmanszaak

Naast het bieden van hulp bij belastingaangiftes, zorgen wij ook voor de boekhouding van eenmanszaken. Zodat u verzekerd bent van een kloppende administratie van uw eigen bedrijf!

Een juiste administratie is balans. Balans door te zorgen voor een inkomsten- en uitgavenspecificatie en winst- en verliesrekening. Hoe maak je goede facturen op? etc.

Een goede administratie zorgt niet alleen voor een fiscaal inzicht, maar ook hoe de onderneming draait.

"Leuker kunnen wij het óók niet maken, wel nog makkelijker"

Belastingdienst

Tarieven

Bedrag(en) zijn inclusief btw

Belastingaangifte (alleen)

€ 75

Belastingaangifte met fiscaal partner                                                              

€ 100

Belastingaangifte ondernemer

€ 150

Boekhouden eenmanszaak

prijsafspraken zullen bij intake plaatsvinden

€ ...

Mens Wens

Oosthavendijk 101
4475 AB Wilhelminadorp (Zeeland)
Nederland