Administratieve & Juridische zaken

Jeffrey van de Velde

Ik werk aan de "zakelijke kant" van Mens-wens! Ik vind het fantastisch werk om juridische stukken uit te pluizen, te bemiddelen als mediator in geschillen en bij echtscheiding. Ook administratieve diensten in goede banen leiden vind ik een leuke uitdaging.

Kijkend naar de mens en tot compromissen komen en/of een gerechtvaardigd resultaat behalen is mijn doel!

Mediation

Mediation bij een gezamenlijk arbeidsconflict: Het stelt de werkgever en werknemer in staat hun zakelijk conflict op te lossen met de ondersteuning van een deskundige mediator.

Meer informatie

Arbeidsconflict/geschil met werkgever

Er is niet altijd gelijk sprake van een arbeidsconflict met je werkgever. Dat kan het wel worden wat mogelijk uitmond in een arbeidsconflict en/of zelfs ontslag.

Belangrijk hierbij is je goed te laten adviseren. Mogelijk is een en ander met behulp van mediation op te lossen, waarbij wij een rol in kunnen spelen en zo niet, dan wij je ook verder begeleiden in jouw juridische positie en/of onderhandelen met de werkgever, zodat het op een zo goed mogelijk en eerlijke manier wordt afgehandeld.

Meer informatie

Arbeidsconflict/geschil met werknemer

Er is niet altijd sprake van een arbeidsconflict met je werknemer. Er hoeft niet veel te gebeuren en het kan toch uitmonden in een arbeidsconflict. Belangrijk is om het conflict niet te laten escaleren, maar ga met elkaar in gesprek. Je kan dit natuurlijk onderling regelen, maar ook ons inschakelen om zaken af te ronden of het proces te begeleiden.

Meer informatie

Afwikkelen nalatenschap

Het afwikkelen van een nalatenschap kan best veel werk kosten, zoals de erfbelasting, rekening en verantwoording afleggen aan de erfgenamen, problemen met instanties enz., en is dus niet altijd eenvoudig. Daarnaast kunnen er meerdere erfgenamen zijn, die het niet met elkaar eens zijn. Het kan dan helpen of handig zijn om een professioneel iemand, zoals ons, in te schakelen.

Begeleiding opzetten eigen bedrijf

Een eigen bedrijf bedrijf beginnen kost tijd, een goede voorbereiding en best veel energie. Dit geldt ook als er tijdelijke problemen zijn binnen je bedrijf. Wij kunnen je hierbij helpen. Tot het stellen van vragen, het maken van een ondernemingsplan voor bank of gemeente of een stukje advies en begeleiding bij of na de start. Maatwerk is daarbij altijd mogelijk.

Alimentatie (her)berekening

Een alimentatie (her)berekening is altijd maatwerk. Wilt u de hoogte van de alimentatie laten uitrekenen bijvoorbeeld omdat u uit elkaar gaat, of er sprake is van gewijzigde omstandigheden (andere omgangsregeling, wijziging inkomen) of een second opinion, dan kunnen wij dit voor je uitvoeren.

"Leuker kunnen wij het óók niet maken, wel nog makkelijker"

Mens-wens

Tarieven

Bedrag(en) zijn inclusief btw

Mediation

Per sessie van 1 uur (intake gratis)

€ 95

Belastingaangifte alleen

€ 75

Belastingaangifte met fiscaal partner

€ 100

Juridisch advies

Per sessie van 1 uur (intake gratis)

€ 95

Boekhouden eenmanszaak

prijsafspraken zullen bij intake plaatsvinden

€ ...

Mens Wens

Oosthavendijk 101
4475 AB Wilhelminadorp (Zeeland)
Nederland