Holistische Healing, individueel

Een Holistische Healing sessie start met een kort invoelend gesprek en het uitspreken van je intentie, je doel. Waarmee wil je geholpen worden? Energie volgt namelijk altijd intentie. Dat doe je zo: "Mijn intentie voor de healing is "........", benoem wat je wenst". Het kan bijvoorbeeld ook zijn: "dat wat me nu het meeste dient op dit moment in mijn leven". Een intentie dien je altijd positief te verwoorden. Zeg nooit wat je NIET wilt, maar zeg altijd wat je WEL wilt. Je wilt immers dat de energie volgt wat je WEL wilt. Hoe de healing vervolgens werkt op jouw intentie is altijd een verrassing.

Tijdens de healingsessie werk ik met de helende, hoge trilling energie van Engelen. Daarnaast met Kristallen en Reiki. Ik stem me af, zo dat heet, op jou en de healing. Ik leg daarna mijn handen op jouw lichaam (met je kleding aan) en fungeer als kanaal voor deze helende energieën. Tijdens de healing krijg ik ook wel eens zogenaamde boodschappen door omdat ik heldervoelend en helderwetend ben en in lichtere mate helderziend. Heb geen verwachtingen wat je denkt dat er komt, dit is elke keer een verrassing, ook voor mij. Het kan ook betekenen dat er niets bewust wordt waargenomen omdat het niet benoemd hoeft te worden.

Resultaat

De trilling van een healing werkt ongeveer 4 weken door. Drink na de sessie minimaal anderhalve liter water per etmaal gedurende minimaal 2 dagen. Het is aan te raden zo min mogelijk (of geen) koffie, zwarte thee, nicotine en alcohol te nuttigen in de eerste 24 uur na de sessie, dit voor een optimale reiniging.

De healing gaat in werking stellen wat voor jou belangrijk is. Luister naar lichamelijke en innerlijke signalen. Geef het allemaal de ruimte en stop niets weg of terug.

* Een healing is additief en is geen vervanging van behandelingen, consulten en medicijnen in de reguliere geneeskunde.

Hope is a feather that reminds us we have wings

Tarieven

Bedrag(en) zijn inclusief btw

Holistische Healing, individueel

sessie van 75 minuten

€ 65

Mens Wens

Oosthavendijk 101
4475 AB Wilhelminadorp (Zeeland)
Nederland