Juridisch advies

Advies bij conflicten

Een conflict is de langste afstand tussen 2 standpunten

Helaas komt het maar al te vaak voor dat we in juridische kwesties verwikkeld raken.

Heb je hulp nodig om orde op zaken te stellen, weet je even niet meer waar en hoe je het zoeken moet? Wellicht heb je dan de oplossing gevonden in het juridische advies van Mens-wens.

Zonder het te willen kun je toch in een lastige situatie terecht zijn gekomen. Je kunt bijvoorbeeld in een arbeidsconflict terecht komen, je wilt scheiden en er moet een ouderschapsplan/echtscheidingsconvenant komen of je hebt een alimentatie(her)berekening nodig, je wilt wellicht 'on speaking terms' komen met je ex-partner, een familielid of een zakenrelatie. Misschien wil je wel een eigen bedrijf opstarten of zijn er problemen met een nalatenschap? Misschien wil je in bezwaar of beroep gaan en heb je hulp nodig hoe dit het beste aangepakt kan worden? Of denk aan de jaarlijks terugkerende belastingaangiftes. Iedereen komt weleens terecht in een situatie waarin juridisch advies van pas komt.

De stap naar een advocaat is vaak groter en duurder om te nemen waardoor juridisch advies van Mens-wens een snellere, goedkopere en laagdrempeligere manier is om juridische kwesties af te handelen. Daarbij hebben we een samenwerkingsverband met een vaste advocaat om gerechtelijke procedures mee te kunnen bewandelen.

Inhoud

Over veel zaken is nader juridisch advies te vragen, zowel voor de particuliere als de zakelijke klant. Wij hebben ons gespecialiseerd in vele vormen van advies. Het hangt vaak samen met mediation en coaching. Of en welk juridisch advies geschikt is, hangt of van jouw probleem of liever gezegd uitdaging!

Traject juridisch advies

  • Keuze bouwstenen voor gesprek
  • Gezamenlijke gesprekken
  • Keuze gesprekspartners
  • Rapportage/Advies

Resultaat

Uiteraard is de duur van de sessies afhankelijk van je hulpvraag, maar gemiddeld genomen vinden er
5 sessies plaats.

Het doel is te allen tijde het conflict op te lossen waardoor harmonie en rust ontstaat.

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid           conflicten met vreedzame middelen op te lossen               Ronald Reagan

Tarieven

Bedrag(en) zijn exclusief btw

Juridisch advies

Per sessie van 1 uur (intake gratis)

€ 95

Mens Wens

Oosthavendijk 101
4475 AB Wilhelminadorp (Zeeland)
Nederland