Powertraining

Volle kracht vooruit!

Verleden heb je, toekomst moet je maken. ( Marc Andries )

In de maatschappij is zoveel druk, zoveel hectiek, dat elk mens handvatten kan gebruiken om beter te leren kijken naar zichzelf. Het neemt angsten en schuldgevoelens weg en je leert positiever door het leven te gaan. Dit werkt door op relaties, werk en school. We gaan aan de slag met communicatie, gedrag, gedachten en gevoelens. Kortom: we gaan in de spiegel kijken middels diverse methodes, maar voornamelijk door het aanreiken van handvatten, oefeningen en spellen leren we bewuster te worden van onszelf! In de training maken we o.a. gebruik van spellen zoals het omdenk kaartspel, Schatgraversspel en nog vele andere oefeningen. De training wordt in kleine groepen gegeven. De cursisten worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd.

Inhoud

6 hoofdthema's:

  • RET (rationele emotieve therapie)
  • Assertief leren communiceren
  • Jezelf volledig leren kennen (o.a. middels Enneagram)
  • Leren kijken naar andere perspectieven (ombuigen/omdenken)
  • Aarden
  • Affirmeren

Resultaat

Om optimaal resultaat van de Powertraining te behalen, maar vooral te behouden is een open houding noodzakelijk: naar jezelf willen en durven kijken. Tijdens en buitenom de Powertraining ga je een logboek bijhouden. Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer je dit drie maanden intensief doet, je simpelweg jouw negatieve gedachten en gevoelens omzet in positieve en/of neutrale gedachten en gevoelens. Vervolgens leer je om vanuit je eigen ik te communiceren waardoor je minder in conflict raakt en/of jezelf minder wegcijfert. Je leert te kijken naar mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Tot slot leer je affirmeren en tot rust te komen waardoor je in balans raakt. Je krijgt tevens een werkboek en logboek waar je thuis verder mee aan de slag kunt gaan alsmede te gebruiken als naslagwerk.

Waarom is de Powertraining goed voor jou?

Het zet je natuurlijk weer vol in je Power!
Ondanks dat het 'in je kracht zetten' het meest allergische woord van 2017 is, is de Powertraining dat wel. Dus geef het maar een naam: power, kracht, in balans zijn, aarden, zelfregie. Dat is namelijk wat we gaan doen!

Kortom: volg als mens je wens zodat je een nieuwe weg kan inslaan!

Ben je het beu dat je leven aan je lijkt te ontglippen, dat dromen in de koelkast zijn gezet, dat mensen misbruik van je maken door in te spelen op je angsten en schuldgevoelens, dat je in conflict raakt vanwege je communicatie, dat je emoties door je lijf gieren, dat je een vol hoofd hebt en maar in vicieuze cirkels blijft denken waardoor slapen ook lastig kan gaan?

Wil jij jezelf goed begrijpen, wil je het over een andere boeg gooien, wil je blijer worden? Wees welkom bij de Powertraining, want daarvoor is deze unieke training ontwikkeld!

Healingsessie Powertraining groepen

Tijdens de healingsessie in de Powertraining werkt Nelleke met helende, hoge trilling energie van Engelen. Daarnaast met Kristallen en Reiki. Ze legt haar handen op jouw lichaam en ze fungeert als kanaal voor deze energieën. Voor aanvang van de healing stemt ze af, zo dat heet, op jou/jullie en op de Kosmische energie zoals o.a. van de Engelen. Dit doet ze tijdens het afspelen van een Mantra, dit is een muziekstuk met een steeds herhalende, helende tekst welke je op papier krijgt en mee kunt lezen en luisteren of eventueel meezingen.

Tijdens de healing krijgt ze regelmatig zogenaamde boodschappen door omdat ze heldervoelend en helderwetend is en in lichtere mate helderziend. Heb geen verwachtingen wat je denkt dat er komt, het is elke keer een verrassing, ook voor Nelleke.

Het is geen toeval dat jullie als groep samen zijn in de Powertraining, samen dragen jullie aan elkaar bij. Tijdens de healing van jullie ieder persoonlijk, is er ook vanzelf healing voor jullie allen als groep, zo werkt dat na afstemming op de groep.

Het is fijn dat je voor aanvang van deze healing een intentie, een doel uitspreekt. Waarmee wil je geholpen worden. Energie volgt namelijk altijd intentie. Dat doe je zo: "Mijn intentie voor de healing is "........", benoem wat je wenst". Het kan bijvoorbeeld ook zijn: "dat wat me nu het meeste dient op dit moment in mijn leven". Een intentie altijd positief verwoorden. Zeg nooit wat je NIET wilt, maar zeg altijd wat je WEL wilt. Je wilt immers dat de energie volgt wat je WEL wilt. Hoe de healing vervolgens resoneert op jouw intentie is altijd een verrassing. Dit kan ook geheel in het onbewuste verlopen.

De trilling van een healing werkt ongeveer 4 weken door. De healing gaat in werking stellen wat voor jou belangrijk is. Luister naar lichamelijke en innerlijke signalen. Geef het allemaal de ruimte en stop niets weg of terug.

Drink na de sessie minimaal anderhalve liter water per etmaal gedurende minimaal 2 dagen. Het is ook sterk aan te raden zo min mogelijk (of geen) koffie, zwarte thee, nicotine en alcohol te nuttigen in de eerste 24 uur na de sessie voor een optimale reiniging.

Mogelijkheden training

Voor jongeren en volwassenen:

8 dagen van
10.00 - 15.00 uur

óf 8 avonden van
19.00 - 22.00 uur

Voor kinderen (Kinder Powertraining) vanaf 10 jaar:

6 dagdelen op de woensdagmiddag van
14.30 - 16.00 uur

* Bij elke Powertraining volgt een terugkomdag.

Verhinderd?
Mocht u verhinderd zijn, laat het ons dan even weten via mail of telefoon

“You’ve only got 3 choices in life: 
Give up, give in, or give all you’ve got”      Bruce Lee

Tarieven

Bedrag(en) exclusief btw

De bedragen hieronder zijn inclusief materiaal, werk- en logboek, lunch, drinken en versnaperingen.

Powertraining volwassenen (vanaf 18 jaar)

8 dagen

€ 895

Powertraining jongeren (vanaf 14 jaar)

8 dagen

€ 895

Powertraining kinderen (vanaf 10 jaar)

6 dagdelen

€ 595

Mens Wens

Oosthavendijk 101
4475 AB Wilhelminadorp (Zeeland)
Nederland