Powertraining

Volle kracht vooruit!

Verleden heb je, toekomst moet je maken. ( Marc Andries )

In de maatschappij is zoveel druk, zoveel hectiek, dat elk mens handvatten kan gebruiken om beter te leren kijken naar zichzelf. Het neemt angsten en schuldgevoelens weg en je leert positiever door het leven te gaan. Dit werkt door op relaties, werk en school. We gaan aan de slag met communicatie, gedrag, gedachten en gevoelens. Kortom: we gaan in de spiegel kijken middels diverse methodes, maar voornamelijk door het aanreiken van handvatten, oefeningen en spellen leren we bewuster te worden van onszelf! In de training maken we o.a. gebruik van spellen zoals het omdenk kaartspel, Schatgraversspel en nog vele andere oefeningen. De training wordt in kleine groepen gegeven. De cursisten worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd.

Inhoud

6 hoofdthema's:

  • RET (rationele emotieve therapie)
  • Assertief leren communiceren
  • Jezelf volledig leren kennen (o.a. middels Enneagram)
  • Leren kijken naar andere perspectieven (ombuigen/omdenken)
  • Aarden
  • Affirmeren

Resultaat

Om optimaal resultaat van de Powertraining te behalen, maar vooral te behouden is een open houding noodzakelijk: naar jezelf willen en durven kijken. Tijdens en buitenom de Powertraining ga je een logboek bijhouden. Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer je dit drie maanden intensief doet, je simpelweg jouw negatieve gedachten en gevoelens omzet in positieve en/of neutrale gedachten en gevoelens. Vervolgens leer je om vanuit je eigen ik te communiceren waardoor je minder in conflict raakt en/of jezelf minder wegcijfert. Je leert te kijken naar mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Tot slot leer je affirmeren en tot rust te komen waardoor je in balans raakt. Je krijgt tevens een werkboek en logboek waar je thuis verder mee aan de slag kunt gaan alsmede te gebruiken als naslagwerk.

Waarom is de Powertraining goed voor jou?

Het zet je natuurlijk weer vol in je Power!
Ondanks dat het 'in je kracht zetten' het meest allergische woord van 2017 is, is de Powertraining dat wel. Dus geef het maar een naam: power, kracht, in balans zijn, aarden, zelfregie. Dat is namelijk wat we gaan doen!

Ben je het beu dat je leven aan je lijkt te ontglippen, dat dromen in de koelkast zijn gezet, dat mensen misbruik van je maken door in te spelen op je angsten en schuldgevoelens, dat je in conflict raakt vanwege je communicatie, dat je emoties door je lijf gieren, dat je een vol hoofd hebt en maar in vicieuze cirkels blijft denken waardoor slapen ook lastig kan gaan?

Wil jij jezelf goed begrijpen, wil je het over een andere boeg gooien, wil je blijer worden? Wees welkom bij de Powertraining, want daarvoor is deze unieke training ontwikkeld!

Mogelijkheden training

Voor jongeren en volwassenen:

8 dagen van
10.00 - 15.00 uur

óf 8 avonden van
19.00 - 22.00 uur

Voor kinderen (Kinderpowertraining) vanaf 8 jaar:

6 dagdelen op de woensdagmiddag van
14.30 - 16.00 uur

* Bij elke Powertraining volgt een terugkomdag.

Verhinderd?
Mocht u verhinderd zijn, laat het ons dan even weten via mail of telefoon

“You’ve only got 3 choices in life: 
Give up, give in, or give all you’ve got”      Bruce Lee

Tarieven

Bedrag(en) exclusief btw

De bedragen hieronder zijn inclusief materiaal, werk- en logboek, lunch, drinken en versnaperingen.

Powertraining volwassenen (vanaf 18 jaar)

8 dagen

€ 895

Powertraining jongeren (vanaf 12 jaar)

8 dagen

€ 895

Powertraining kinderen (vanaf 8 jaar)

6 dagdelen

€ 595

Mens Wens

Oosthavendijk 101
4475 AB Wilhelminadorp (Zeeland)
Nederland