Diensten

 

Administratieve diensten

Boekhouden en belastingaangifte

Belastingaangiftes voor particulieren en eenmanszaken. Heeft u moeite met het invullen van de belastingaangifte of is het iets wat niet bij je past en daarom graag uit handen geeft?

 

   mens wens administratieve diensten

 


 

Juridisch advies

Wees niet vies van advies!

Helaas komt het maar al te vaak voor dat we in juridische kwesties verwikkeld raken. Heb je hulp nodig om orde op zaken te stellen, weet je even niet meer waar en hoe je het zoeken moet? Wellicht heb je dan de oplossing gevonden in het juridische advies van Mens-wens.

 

   mens wens diensten juridisch advies

 


 

Mediation

Conflict? Alles is op te lossen!

Mediation betekent een oplossing tot stand laten komen waarin alle partijen zich kunnen vinden. Het is een manier om onder een deskundige, onafhankelijke en onpartijdige mediator te komen tot een oplossing van een conflict. Veel conflicten zijn geschikt voor mediation, zowel zakelijke als particuliere conflicten. Wij hebben ons gespecialiseerd in vele vormen.

 

   adult boss business

 


 

Powertraining

Door naar jezelf te durven kijken, bepaal jij je leven!

Waarom is de Powertraining goed voor jou?
Het zet je natuurlijk weer vol in je Power! Ondanks dat het 'in je kracht zetten' het meest allergische woord van 2017 was, is dat voor de Powertraining de juiste benoeming. Dus geef het maar een naam: power, kracht, in balans zijn, aarden, zelfregie. Dat is namelijk wat we gaan doen!

 

   photo

 


Coaching

Met een beetje hulp kun je alles zelf!

Coaching is voor iedereen weggelegd en komt voor iedereen, vroeg of laat, aan de orde. Ben jij iemand die denkt: "ik wil het anders doen, ik wil zo niet doorgaan en ik ben bereid om naar mezelf te kijken"? Dan is de keuze voor coaching stoer en bij uitstek geschikt voor jou! Wij helpen je bij het vaststellen van je doelen, met het maken van plannen, met het verwerken van gebeurtenissen, met het houden en waarderen van jezelf en met het ondernemen van acties.

 

   pexels photo 697243