Powertraining

Powertraining! Volle kracht vooruit!

 

quotes

 "Verleden heb je, toekomst moet je maken" 

Marc Andries 

 

Powertraining


In de maatschappij is zoveel druk, zoveel hectiek, dat elk mens handvatten kan gebruiken om beter te leren kijken naar zichzelf. Het neemt vaak mentale en fysieke klachten weg, angsten en schuldgevoelens verdwijnen of verminderen en je leert positiever door het leven te gaan. Door te werken aan volledige bewustwording doorbreek je patronen, maak je keuzes en verandert je leven. Dit werkt uiteraard breed door in zowel relaties, werk als op school. 

Voor professionals d.w.z. iedereen die met mensen werkt is de Powertraining ook uitermate geschikt. Niet alleen leer je jezelf nog beter kennen, maar je zal ook anders leren kijken naar de mensen die jij ondersteunt. Het is een verrijking aan beide kanten! Voor zorg- en sociale instellingen en/of hulpverleningsinstanties maken we de Powertraining vaak op maat. Het kan echter ook een bewuste keuze zijn om juist in één van de reguliere groepen mee te draaien.

We gaan (breed gezegd) aan de slag met communicatie, gedrag, gedachten en gevoelens. Kortom: we gaan in de spiegel kijken middels diverse methodes, maar voornamelijk door het aanreiken van handvatten, oefeningen en spellen leren we bewuster te worden van onszelf! In de training maken we o.a. gebruik van spellen zoals het omdenkspel, Schatgraversspel en vele, vele andere oefeningen zodat de bewustwording sneller en beter beklijft. 

De Powertraining is wetenschappelijk onderbouwd, met psychologische analyses en een vleugje spiritualiteit. De training is zowel theoretisch als praktisch.

De training wordt in kleine groepen gegeven zodat er voor iedereen volledig aandacht is in het te doorlopen proces. De Powertraining is daarom zowel een training als een coachtraject. De cursisten worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. 

 

Inhoud

Hoofdthema's:

 • RET (rationele emotieve therapie)
 • The Work (Byron Katie)
 • Communicatie in brede zin van het woord
 • Emoties en cirkel van invloed
 • Jezelf volledig leren kennen (o.a. middels Enneagram)
 • Leren kijken naar andere perspectieven (ombuigen/omdenken)
 • Aarden
 • Bewustwording
 • Affirmeren
 • Doelstellingen en acties
 • En meer..

 

Resultaat

mens wens diensten powertraining omdenkenOm optimaal resultaat van de Powertraining te behalen, maar vooral te behouden is een open houding noodzakelijk: naar jezelf willen en durven kijken. Dat betekent ook (voor)oordelen de deur uitzetten en openstaan voor allerlei methodieken. Je haalt er vanzelf uit wat bij jou het meeste past. Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer je minimaal drie maanden intensief met deze materie werkt, je simpelweg jouw negatieve gedachten en gevoelens omzet in positieve en/of neutrale gedachten en gevoelens. Vervolgens leer je om vanuit je eigen IK te communiceren waardoor je minder in conflict raakt en/of jezelf minder wegcijfert. Je leert te kijken naar mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Tot slot leer je affirmeren en tot rust te komen waardoor je in balans raakt. Door jezelf nog beter te leren kennen, door bewustwording en minder volle hoofden leer je pijnstukken en vicieuze cirkels te doorbreken! Je krijgt een werkboek en map mee waar je thuis verder mee aan de slag kunt gaan alsmede te gebruiken als naslagwerk.

 

Waarom is de Powertraining goed voor jou?

 

mens wens diensten powertraining aardenHet zet je natuurlijk weer vol in je Power!
Ondanks dat het 'in je kracht zetten' het meest allergische woord van 2017 was, is dat voor de Powertraining de juiste benaming. Dus geef het maar een naam: power, kracht, in balans zijn, aarden, zelfregie. Dat is namelijk wat we gaan doen!

Kortom: volg als mens je wens zodat je een nieuwe weg kan inslaan!

Ben je het beu dat je leven aan je lijkt te ontglippen, dat dromen in de koelkast zijn gezet, dat mensen misbruik van je maken door in te spelen op je angsten en schuldgevoelens, dat je in conflict raakt vanwege je communicatie, dat je emoties door je lijf gieren, dat je een vol hoofd hebt en maar in vicieuze cirkels blijft denken waardoor slapen ook lastig kan gaan? Ben je klaar voor een nieuwe stap, op weg naar potentie?

Wil jij jezelf goed begrijpen, wil je het over een andere boeg gooien, wil je blijer worden? Wil je jezelf nog beter neerzetten als professional?

De Powertraining is ontzettend intensief, we gaan absoluut tot de kern waardoor de investering (10 weken lang, 1 dag per week en na een maand de terugkomdag) de 1ste stap is om dit jezelf te gunnen.

Wees welkom bij de Powertraining met een open vizier, want daarvoor is deze unieke training ontwikkeld!

 

Optioneel zijn de Healingsessies en Reiki in de Powertraining groepen

 

Mogelijkheden training

Voor jongeren en volwassenen:

10 dagen van
10.00 - 15.30 uur

Voor kinderen (Kinder Powertraining) vanaf 10 jaar:

6 dagdelen 
14.30 - 16.00 uur

* Bij elke Powertraining volgt een terugkomdag.

Verhinderd?

Mocht u verhinderd zijn, laat het ons dan even weten via mail of telefoon