Powertraining

Powertraining & Powertraject! Volle kracht vooruit!

 

quotes

 "Verleden heb je, toekomst moet je maken" 

Marc Andries 

 

Powertraining

Ondanks dat het 'in je kracht zetten' voor sommige mensen een woord is wat allergie oproept, is dat voor de Powertraining & het Powertraject de juiste benaming. Dus geef het maar een naam: Power, kracht, in balans zijn, aarden, evenwicht, zelfregie. Dat is namelijk het doel!

Ben je het bijv. beu dat je leven aan je lijkt te ontglippen, dat je werk en je ambities je volledig opslurpen, dat je stressgehalte heel hoog is, dat dromen in de koelkast zijn gezet, dat mensen misbruik van je maken door in te spelen op je angsten en/of schuldgevoelens, dat je een vol hoofd hebt en maar in vicieuze cirkels blijft denken?

Ben je klaar voor een nieuwe stap, op weg naar potentie? Wil jij jezelf goed begrijpen, het over een andere boeg gooien, wil je blijer worden? Volg dan de Powertraining of het Powertraject omdat dit een mooie, uitgewezen weg is die ook nog eens preventief werkt. Je maakt korte metten met het 'aanmodderen' in je leven!

De Powertraining is een praktische training gecombineerd met theoretische uitleg. Het is een zeer interactieve training die wetenschappelijk en psychologisch onderbouwd wordt. De Powertraining biedt ik modulair aan omdat er op deze manier gekozen kan worden de stukken eruit te halen waar op dat moment voor de deelnemer de meeste behoefte ligt.

Inhoud

Module 1)

De basis is communicatie: de kern is bij jezelf blijven & je eigen verantwoordelijkheid te blijven pakken. Steeds weer merk ik hoe moeilijk communiceren blijkt te zijn. Communicatie is een duidelijke boodschap doorgeven en ontvangen zonder dat je eigen waarheden/overtuigingen ervoor zorgen dat de boodschap anders overkomt én binnenkomt. Of dat je die anders brengt dan daadwerkelijk de bedoeling is. Het is het volledig naar jezelf kunnen en durven kijken zodat de verantwoordelijkheid bij jou blijft liggen en het makkelijker wordt om keuzes te maken, voor jezelf op te komen, je uit heftige emoties kan blijven waardoor kracht, zelfstandigheid en zelfvertrouwen vergroot worden.

Module 2)

Ombuigen en omdenken van gedachten: de kern is evenwicht vinden in gedachten en gevoel. D.m.v. diverse methodieken leren we hoe het in ons brein werkt vanuit programmering, patronen en conditionering. We leren bewust te worden van onze gedachten, naar het grotere geheel te kijken of anders gezegd perspectief breed te kijken omdat de gedachten die je hebt bepalen hoe je je voelt. We leren onze gedachten te controleren op waarheden en we leren hoe nieuwe neutrale en/of positieve gedachten terug te plaatsen én ze te laten beklijven.

Module 3)

Het zenuwstelsel en lichaamswerk: de kern is leren hoe je je zenuwstelsel tot rust brengt waardoor je beter je emotie leert voelen zonder daarin te verzanden. Het is natuurlijk heel fijnom negatieve gedachten weg te duwen en daarvoor in de plaats positieve gedachten te plaatsen, maar als het zenuwstelsel 'aan' staat dan lukt dat maar voor korte duur. Je zal dan keihard moeten blijven werken om de gedachten steeds weer positief te krijgen en dat kost veel aan energie. Van belang is dan ook dat je leert hoe je je zenuwstelsel tot rust brengt. Een module waarin we o.a. aan de slag gaan met allerlei oefeningen om tot rust te komen waardoor je in staat bent om de materie vast te houden in het ombuigen van gedachten en door te kunnen blijven pakken.

Het Powertraject

Het Powertraject gaat dieper dan de Powertraining. Het grootste verschil tussen de modulaire Powertraining en het Powertraject is de intensiviteit. We behandelen dezelfde inhoud als bij de Powertraining, maar het Powertraject is tegelijkertijd een coaching traject met als extra toevoeging buitenom de training één keer per maand een individuele coachsessie te volgen. De eeuwige kern is komen én blijven tot zelfliefde! Hier wordt extra op ingezet d.m.v. meer materie, oefeningen en opdrachten en je leert kennis te maken met energetisch werk. Het Powertraject is een traject van 6 maanden en wordt alleen in een vaste groep gegeven met 4 deelnemers per traject.

Resultaat

Om optimaal resultaat van de Powertraining en het Powertraject te behalen, maar vooral te behouden is een open houding noodzakelijk: naar jezelf willen en durven kijken. Dat betekent ook (voor)oordelen de deur uitzetten en openstaan voor allerlei methodieken. Je haalt er vanzelf uit wat bij jou het meeste past. Door jezelf beter te leren kennen, door bewustwording en minder volle hoofden leer je pijnstukken en vicieuze cirkels te doorbreken! Je krijgt een  map mee waar je thuis verder mee aan de slag kunt gaan alsmede te gebruiken als naslagwerk.         

Kortom: volg als mens je wens zodat je een nieuwe weg kan inslaan!

Praktische informatie:

Modulaire Powertraining:

 • Voor alle modules geldt 2 dagdelen, 1 dagdeel per week
 • Tijd: 09.00 - 12.30 uur
 • De groepen bestaan uit 4 deelnemers
 • Locatie: Praktijk Wilhelminadorp
 • Vooraf een telefonische of online een intake
 • Kosten per module: € 595,- p.p. voor 2 dagdelen (excl. Btw)
 • Inclusief: map met uitgelegde materie (naslagwerk), koffie/thee en versnaperingen.
 • Certificaat

Het Powertraject:

 • Het Powertraject duurt 6 maanden waarbij je 1 dag per maand de groepstraining volgt
 • Buitenom de training ontvang je 1 keer per maand een individuele coachsessie
 • Tijd: 09.30 - 15.30 uur
 • De groepen bestaan uit 4 deelnemers
 • Locatie: Praktijk Wilhelminadorp
 • Vooraf een telefonische of online een intake
 • Kosten volledig traject: € 2499,- (excl. Btw)
 • Inclusief: coaching, map met uitgelegde materie (naslagwerk), koffie/thee, versnaperingen en lunch
 • Certificaat

Kinder- Powertraining

Naast de Powertraining voor volwassenen is er ook een heuse Kinder- Powertraining. Hetzelfde format, maar dan in Jip & Janneke taal en natuurlijk veel meer spelenderwijs. Deze training wordt gegeven door Evi (onze dochter die volledig is opgegroeid in de 'coachwereld' en naast haar studie werkzaam is als kind professional). Vanwege haar leeftijd, ervaring en opleiding sluit het extra goed aan bij kinderen.

Verhinderd?

Mocht u verhinderd zijn, laat het ons dan even weten via mail of telefoon