Coaching

Een nieuwe weg inslaan!

quotes

 "Elk bereikt doel is weer het begin van een nieuwe weg, en zo tot in het oneindige".    

A. Schopenhauer

mens wens diensten coaching rustCoaching klinkt soms zo 'gewichtig', maar je moet het zien als een mooi hulpmiddel om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, begeleiden en te sturen.

Loop je tegen bepaalde zaken aan zoals bijvoorbeeld een vol hoofd waardoor je energie laag is en je slecht slaapt? Of geef je de ander (te) veel zijn zin waardoor je jezelf wegcijfert en je jezelf uiteindelijk leeg en moe voelt? Of heb je iets naars meegemaakt wat je leven aan het beïnvloeden is? Of misschien een relatie waar je je niet goed in voelt of moeite met de opvoeding van je kinderen, het leren omgaan met de ex (van je) partner, leren omgaan met verlies, niet naar je zin hebben op je werk?

quotes

Wil je je blijer voelen, een nieuwe weg inslaan dan is de coaching van Mens-wens de uitgelezen manier om jou hierin te ondersteunen.

 

Coaching is simpelweg een spiegel voorhouden en de juiste vragen stellen. Met onze coaching wordt je deskundig begeleidt met het zelf op zoek gaan naar oplossingen. Wij helpen daar graag bij onder onze discrete, respectvolle manier met oprechte betrokkenheid. Humor en creativiteit vormen hierin belangrijke onderdelen. Wij geloven niet in één methodiek, dat er maar één manier is om in balans te komen daarom werken we met verschillende methodes, spellen, oefeningen en zullen we uiteraard de nodige handvatten aanreiken. Coaching is volledig op maat en voor elk persoon werkt het anders. We zijn zowel wetenschappelijk als psychologisch onderlegd, maar we kunnen ook lichaamswerk hanteren en energetisch te werk gaan (werken met universele energie). We kijken naar wie jij bent en laten je verschillende invalshoeken ervaren. Je kunt hierdoor zelf ervaren en voelen wat voor jou dienstbaar is zodat de materie daadwerkelijk goed kan beklijven.

Coaching is voor iedereen weggelegd en komt voor iedereen, vroeg of laat, aan de orde. Ben jij iemand die denkt: "ik wil het anders doen", "ik wil zo niet doorgaan" én "ik ben bereid om naar mezelf te kijken?" Dan is de keuze voor coaching stoer en bij uitstek geschikt voor jou!

Onze coaching is niet alleen praten. Wij helpen je bij het vaststellen van je doelen, met het maken van plannen, met het verwerken van gebeurtenissen, met het houden en waarderen van jezelf en met het ondernemen van acties.

Resultaat

Het doel is te allen tijde een rustig hoofd creëren waardoor je je gelukkiger voelt en energie krijgt. Kortom: balans! Vanzelfsprekend zijn het aantal sessies afhankelijk van je hulpvraag, maar gemiddeld genomen zijn dit 10 sessies. Na de reguliere sessies, plannen we nog een aantal (afbouwende) nazorgsessies in.

Mogelijkheden coaching

  • Individuele coaching volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 8 jaar.
  • Wandelcoaching
  • Huiscoach (voor bedrijven)
  • Energetische coaching 
     
quotes

 "Coaching is the universal language of change and learning".

CNN

 
Kosten coaching    € 75,-

Per sessie van 1 uur (intake gratis voor particulieren)

De bedragen hierboven zijn inclusief materiaal en werkboek.

Coaching wordt vaak vergoedt vanuit bedrijven/instellingen/gemeenten omdat het tevens uitval en/of ziekteverzuim voorkomt. Vraag dit na bij je werkgever of uitkerende instantie want uiteindelijk is het altijd en voor iedereen een win-win situatie.